Airpods

Mere magisk end nogensinde Airpods

Nu med mere taletid, stemmeaktiveret Siri-adgang, leverer AirPods en enestående trådløs hovedtelefonoplevelse. Bare tag dem ud, og de er klar til brug på alle dine enheder. Læg dem i ørerne, og de forbindes med det samme, og fordyber dig i rig lyd i høj kvalitet. Ligesom magi.

Køb AirPods Headset

Trådløs til fulde.

Efter en enkel opsætning med et enkelt tryk er AirPods automatisk tændt og altid tilsluttet. Det er lige så nemt at bruge dem. De fornemmer, når de er i dine ører og holder pause, når du tager dem ud. Og AirPods-oplevelsen er lige så fantastisk, uanset om du bruger dem med din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Ydelse, du gerne vil høre.

Drevet af den helt nye Apple H1-hovedtelefonchip leverer AirPods en hurtigere og mere stabil trådløs forbindelse til dine enheder – op til 2 gange hurtigere, når du skifter mellem aktive enheder, og en 1,5 gange hurtigere forbindelsestid for telefonopkald. H1-chippen driver også stemmeaktiveret Siri-adgang og leverer op til 30 procent lavere spilforsinkelse. Så uanset om du spiller spil, lytter til musik eller nyder podcasts, vil du opleve lyd i højere kvalitet.

Køb bluetooth headset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.