The power of the healing hand.

The power of the healing hand.

I 22 år har jeg gået med konstant hovedpine.

I 22 år har jeg prøvet alt hvad der har været af medicin og gamle husråd, uden at kunne få den væk.

Efter 22 år med hovedpine, og en tur til sol kysten i Spanien mødet jeg en Healer. Fik jeg en HEL dag uden hovedpine, og efterfølgene har min hovedpine været faldene.

Da jeg fik hovedpine for 22 år siden, skyltes det et åbenkraniebrud. Jeg blev som 10 årig sparket i hoved af en hest, og er svært hjerneskadet. Mangler noget af min venstre fronttallap, der gik til pga. af sparket.

I 22 år har jeg kæmpet for at holde mig ovenvande, kæmpet mig igennem dage med ulidelig hovedpine. Kunne ikke tænke klart, koncentrere mig, lyde og støj var ulideligt.

At gå i 22 år med hovedpine er noget man kan lærer at leve med, især når man går med et usynlig handicap som ingen kan se man har.

Jytte Buhl Pedersen var den healer jeg mødte på solkysten i Spanien, Jytte er et skønt menneske, som er så rolig at være i selskab med, At det smitter. Alt hvad man går og bekymre sig om falder til jorden i hendes selskab. Nej hun fjerne ikke dine bekymringer, men hendes sjæl udståler sådan en ro, at man helt glemmer det der bekymre en.

Jeg mødet Jytte på en cafe i parken der ligger i Benalmadena, og det møde glemmer jeg aldrig:) Der gik ikk mange øjeblikke før Jytte´s hænder var placeret på mit hovedet, og min hovedpine begyndet at bevæge sig rundt. Den fulgte nærmest Jytte´s hænder, for hvergang hun bevæget dem, strøg mine hovedpine efter. Jeg sad bare og ventet på det sagde plop. Desværre forsvandt min hovedpine ikke den dag, men det var til at holde ud efter behandlingen.

Vi var en lille gruppe afsted fra Danmark, og var alle samle i parken på cafeen. Hvor hygge var høj og snakke gik løs dag Jytte kom for at hygge med. Imens jeg blev Healet af Jytte sad Ulrich ved siden af, og Ulrich kunne lige pludselig ikke holde sig oprejst mere. Han sank simpelhen sammen!

Jytte´s Healing ramte samtidig Ulrich, så han var nødtil at gå væk det var jo ikke Ulrich som skulle Heales der:)

Jeg forstår mig ikke på Healing, og det kommer jeg nok heller aldrig til. Men det virket, og for mig er det nok. Jytte har så stærke kræfter i hendes hænder, at jeg er glad for at hun bruger dem på noget godt, at hun hjælper andre. At hun ikke bruger dem modsat.

Jytte er et fantastisk menneske, med et kæmpe hjerte som har plads til alle. De kræfter Jytte besidder er så stærke, at de nærmest kan betegnes som guddommelige.

Jeg er utrolig stolt af at kende sådan et menneske som Jytte, og uendelig glad for det venskab vi har. Og ikke mindst den healing hun giver mig, i kampen for et  hoved uden pine I.

Jeg er sikker på at Jytte gerne vil hjælpe dig også, så tag endelig kontakt til hende. Jeg tror ikke det er noget du vil fortryde du har gjort.

4 tanker om “The power of the healing hand.

  1. Bente siger:

    Dejligt med sådan en hjælp. Det kunne måske også have været gjort i Danmark, hvis i bare vil bestille en tid og betale for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.